Een viraal verhaal in coronatijden

0
34
coronareporter

JULLIE UITDAGING
Vanaf nu zijn jullie onze nieuwe coronareporters of –journalisten. Schrijf* een kort verslagje over jullie gedachten, gevoelens, belevenissen en ervaring tijdens deze cornacrisis. 5-10 regels is genoeg, langer mag. Je kan het eventueel ook als een reeks dagboekfragmenten noteren.
Hoe voel je je tijdens deze periode? Wat is er leuk en niet leuk? Wat zijn de voor- en nadelen van de crisis? Wat doe je om je bezig te houden nu je thuis moet blijven? Wie mis je? ….. Over alles wat je nu bezighoudt kan je iets schrijven of maken.

*Ben je niet zo goed in schrijven? Dan mag je er ook bijvoorbeeld een strip, tekening, fotoreeks, interview met een persoon naar keuze of een filmpje over maken. Kies maar de vorm die het best bij jouw talent past. 1 verslag of werkje is voldoende, maar als je de smaak te pakken hebt mag je natuurlijk meerdere werkjes maken en doorsturen.

Stuur je verslag of werkje door naar david.nauwelaers@so.antwerpen.be. Als je het niet kan doormailen dan mag je het ook in de brievenbus van de school stoppen (schrijf ‘meester David’ op de omslag) of sturen naar :
Meester David
Mellinetplein 13
2600 Berchem


Wij bundelen al jullie tekstjes en werkjes en maken er een coronakrant van die je in handen krijgt als de ‘gewone schooldagen’ terug beginnen. Dan heb je nog een bijzondere herinnering aan deze rare periode.

Een aantal verslagen, filmpjes, tekeningen, … zal de directeur op de blog van onze school zetten, dan kunnen jullie mekaars belevenissen volgen. Wij kijken al uit naar jullie inzendingen.

Groetjes van de juffen en meester van de levensbeschouwelijke vakken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here